Info prishöjning för abonnemangskunder

Kära kund,

Extra Rent vill följa med i utvecklingen och vara ett modernt och säkert städföretag på alla vis. Vi som jobbar på Extra Rent kräver de bästa städmaterialen samt justa arbetsvillkor och löner.

Varje år höjer vi priserna något men det har vi endast gjort för de som bokar enstaka städtider eller startar nya abonnemang.
En stor del av våra återkommande kunder har startat sitt städabonnemang från 2014 och framåt vilket är fantastiskt! Många av de kunderna har kvar samma timpris idag då vi inte justerat dessa priser.

För att vi ska kunna vara konkurrenskraftiga och erbjuda en så bra service som möjligt vill vi därför informera om att vi gör en liten prishöjning för alla som startade abonnemang 2017 eller tidigare. Då ni varit trogna kunder till Extra Rent har vi valt att endast höja gamla abonnemang till 2018 års prislista. Eventuella rabatter ligger kvar. Från 2018 tar vi en ”serviceavgift” som inkluderar framkörning och städmaterial. Serviceavgiften är prissatt efter område, zon 1-3. Avgiften är inte rutbelagd och är ett krav från Skatteverket.

Vi hoppas ni har förståelse och vi hoppas på ett fortsatt långt samarbete!

Justering av priser börjar gälla från 2019-05-20.

Extra Rent

Skarmavbild 2019 05 23 kl. 12.34.34