Våra tjänster

Gör vardagen enklare med städhjälp från Extra Rent.

Extra Rent erbjuder tjänster såväl för dig som behöver regelbunden hjälp som för ett enstaka tillfälle. Genom att kontakta vår kundtjänst kan du boka in ett enstaka städtillfälle eller starta ett abonnemang.

Hemstäd

Tänk att komma hem till ett nystädat hem, vecka efter vecka efter vecka ... Så kan tillvaron se ut om du börjar abonnera på våran hemstädning.
I vår hemstädning ingår städning efter en checklista som bygger på ett brett urval av prioriterade städområden i hemmet. Just nu bjuder vi på framkörning till ditt hem, alla redskap och medel inför städningen.

Storstädning

Ibland kan det vara skönt att städa lite extra, vi har därför tagit fram tjänsten storstädning. I tjänsten ingår städning efter en mer detaljerad checklista som innefattar områden som ofta bortprioriteras vid vanlig hemstädning. Tjänsten utförs efter konsultation av prioriteringsordning med dig. Just nu bjuder vi på framkörning till ditt hem, alla redskap och medel inför städningen.

Fönsterputs

Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande, är du Extra Rent kund kan du alltid ha nyputsade fönster utan ansträngning. Vår personal utför denna tjänst i samband med annan städning. Man kan generellt räkna med att lägga på en till två timmar av den beräknade arbetstiden.

Flyttstädning

Unna dig en flyttstädning och få tid över till allt annat viktigt i samband med flyttningen. Vi garanterar hög kvalité och ett godkänt resultat, full garanti ingår. Extra Rents flyttstädning tål hård granskning av besiktningsman.

Kontorsstädning

Skräddarsydda och flexibla lösningar till företag som vill ha hjälp med städning.
Vi ger våra kunder den välstädade miljö dom förväntar sig - på köpet ökar trivseln du på arbetsplatsen.
Vårt mål är att våra kunder alltid ska vara 100% nöjda!