Flyttstädning

Unna dig en flyttstädning och få tid över till allt annat viktigt i samband med din flytt, vår flyttstädtjänst är komplett inkl fönsterputs och är besiktningsbar. 

Vi garanterar hög kvalité och ett godkänt resultat, full garanti ingår. Vår flyttstädtjänst tål hårt kritisk granskning av besiktningsman. Att utföra en flyttstädning är ett stort jobb och det krävs kunskap och erfarenhet om en besiktningsman skall godkänna det.

Flyttstädning ingår i hushållsnära RUT-tjänster även 2021, RUT-avdraget är 50 % som dras av direkt på fakturan.


Inför flyttstädningen

  • Se till att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockade och avstängda.
  • Befintliga skador måste rapporteras innan städningen påbörjas.
  • Städning av balkong, förråd, tvättstuga, inglasad balkong och garage 4-sidig fönsterputs kan du beställa separat mot extra kostnad.
  • Om det finns områden i boendet som vi inte får använda vanliga rengöringsprodukter, som t ex självrengörande ugn, måste det meddelas vid bokning.

Garanti: Vi lämnar fullständig garanti på jobbet. Er flyttstädning kommer vara besiktningsbar och eventuella reklamationer åtgärdas utan dröjsmål.

Försäkring: Vi innehar alla nödvändiga tillstånd och försäkringar för att kunna erbjuda professionella tjänster inom dessa områden. Vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar upp till 10.000.000 kr.

Säkerhet: Säkerhet är ett av vårt företags ledord. Att kliva in i människors hem eller företag kräver en hög dos av respekt och förtroende. Att anlita ett seriöst städföretag som betalar personalen avtalsenliga löner och gör ett proffsigt jobb känns rätt för alla. Utbildad och pålitlig personal resulterar i en grundlig och bra utförd städning.