Fönsterputsning

window cleaning

 

Fönsterputs

Ett hem känns inte riktigt städat förrän alla fönster är skinande rena. Tycker du att det är krångligt och besvärligt att putsa dina fönster? Vare sig du har helt ordinära treglasfönster, spröjs i varje hörn eller gamla tvåglas som inte går att svänga runt – våra professionella fönsterputsare ordnar det mesta.


Extra Rents professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort smuts, ränder och kalkavlagringar. Bland våra nöjda kunder hittar du såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar. Om du anlitar oss som privatperson kan du med fördel använda dig av RUT-avdraget och bara betala halva arbetskostnaden på fönsterputsningen.

Extra Rent har flera heltidsanställda fönsterputsare med många års erfarenhet. Vi utför fönsterputs i Malmö, Limhamn, Bunkeflo, Lund, Lomma, Bjärred, Vellinge, Höllviken, Staffanstorp och med omnejd till de orterna. 

Vill du boka fönsterputsning för ett enstaka tillfälle?

Det går fint! Boka vid behov, och gör någonting roligare med din tid medan våra proffs putsar dina fönster.

Gör det till en vana!

Om du vill slippa tänka på det där med fönsterputs är abonnemang en bra lösning. Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren behöver putsas. Sedan kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.

Att tänka på

Vi vill förstås göra ett så bra jobb som möjligt. Därför ber vi dig att förbereda lite inför fönsterputsningen:

  • Flytta undan möbler, ta ner gardiner, töm fönsterbrädor. (Om våra fönsterexperter måste flytta dem behöver vi tyvärr debitera en timkostnad för detta.)
  • Har du fönsterlås? Glöm inte att lägga fram nyckel!
  • Finns det några skador? (repade eller spruckna glas, fel på låsvred, trasiga persienner eller liknande). Berätta det för oss innan vi börjar putsa! Skadade/spruckna fönster putsas ej.
  • Glöm inte informera oss om du har inglasad balkong eller altan och vill att vi putsar även där.

Tala om ifall det finns befintliga skador innan fönsterputsningen påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är dåliga.

Kan jag abonnera?

Det går utmärkt att abonnera på fönsterputs och du bestämmer själv hur ofta du vill ha tjänsten. Passar perfekt att kombinera med hemstädning.

Det går fortare än många tror! 
Tidsåtgången beror naturligtvis på antalet fönster, typ av fönster och hur de är placerade. Om du bara vill ha en tidsuppskattning så får du gärna kontakta oss, så hjälper vi dig så gott vi kan.

Du behöver inte ha något rengöringsmedel eller utrustning hemma.
Extra Rent står för både materiel och fönsterputsmedel. Om det finns fönster som är mycket svåra att komma åt så vill vi gärna veta det i förväg, för då kan vi ibland behöva specialutrustning. 

Regn? Inga problem.
Regn i sig är sällan ett problem, så länge det inte är ett riktigt rejält ösregn. Kyla och blåst är de två vanligaste hindren. Om vår personal bedömer att de inte kan göra ett bra jobb på grund av detta, så bokar vi självklart om fönsterputsningen till ett annat tillfälle. 

Vi ordnar med RUT-avdrag - du behöver inte göra någonting.
RUT-avdraget görs automatiskt. Vi rapporterar in till Skatteverket och du får en faktura där RUT-avdraget redan är gjort.Företagskund
Hur ser det ut på jobbet? Extra Rents fönsterputsare har lång erfarenhet av fönster hos allt från lägenheter, villor till små och stora kontor och butiker. Tänk på att även invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas. 

Hör av dig till oss och berätta vad du behöver!