Fönsterputsning

window cleaning

 

Ett hem känns inte riktigt städat förrän alla fönster är skinande rena. Tycker du att det är krångligt och besvärligt att putsa dina fönster? Vare sig du har helt ordinära treglasfönster, spröjs i varje hörn eller gamla tvåglas som inte går att svänga runt – våra professionella fönsterputsare ordnar det mesta.
Extra Rents professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort smuts, ränder och kalkavlagringar. Bland våra nöjda kunder hittar du såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar. Om du anlitar oss som privatperson kan du med fördel använda dig av RUT-avdraget och bara betala halva arbetskostnaden på fönsterputsningen.

Extra Rent har flera heltidsanställda fönsterputsare med många års erfarenhet. Vi utför fönsterputs i Malmö, Limhamn, Bunkeflo, Lund, Lomma, Bjärred, Vellinge, Höllviken och med omnejd till de orterna. 

Att tänka på

Inför en fönsterputs bör du plocka bort blommor och föremål från alla fönsterkarmar. Tala om ifall det finns befintliga skador innan fönsterputsningen påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är dåliga.

Kan jag abonnera?

Det går utmärkt att abonnera på fönsterputs och du bestämmer själv hur ofta du vill ha tjänsten. Passar perfekt att kombinera med hemstädning.

Är du företagskund? Då hittar du kontaktar du Extra Rent för en offert.