Hemstäd

Gör vardagen enklare med Extra Rent!

Tänk att komma hem till ett nystädat hem, vecka efter vecka efter vecka ... Så kan tillvaron se ut om du börjar abonnera på vår hemstädning.
Vi kommer överens om dag, tid och hur ofta. Ni kan också välja att beställa en enstaka städning.
Vi kommer överens om omfattningen och hur vi gör med nycklar.

HEMSTÄDNING


I vår hemstädning ingår städning efter en checklista som bygger på ett brett urval av prioriterade städområden i hemmet.
Checklistan beskriver det som ingår i vårt städuppdrag.

VÅRA TJÄNSTER ÄVEN PÅ HELGEN!

Från 2019 erbjuder vi även våra tjänster på helgen. Ibland kan det vara skönt att får städat inför eller efter middagen! Vi hjälper till med det som ni önskar, städning, undanplockning, ärende etc.

ABONNEMANG


Abonnemanget innebär att tjänsten utförs varje el. varannan vecka alt. en gång i månaden. Ni betalar en fast summa per månad för det antal timmar du har vid varje tillfälle.
Hemstädning går även att få på ett engångstillfälle, men det vanligaste och mest förmånliga är att abonnera på tjänsten. Du har möjlighet att boka om ett tillfälle senast 3 dagar innan kommande städtillfälle. För uppsägningar gäller 7 dagar innan kommande städtillfälle.

PERSONAL & RUTINER


Det är vanligtvis samma person som kommer till ditt hem och utför er städning. Din tjänst utförs alltid samma veckodag (om ni inte önskar annorlunda).
Vår personal är pålitlig och har stor erfarenhet av hemstädning. Alla våra anställda har anställningsavtal och betalas enligt lagstadgade avtal.
50% avdrag på arbetskostnaden
Hemstädning är berättigat till 50 % skatteavdrag för dig som privatperson om städningen utförs i den egna bostaden. Vi tar hand om pappersarbetet till Skatteverket, och du betalar endast för halva arbetskostnaden!


Bra att tänka på

Första städning (provstädning) tar alltid längre tid. Provstädningen debiteras enligt vår vanliga timprislista.