Storstädning

Ibland kan det vara skönt att städa lite extra, vi har därför tagit fram tjänsten storstädning. I tjänsten ingår städning efter en mer detaljerad checklista som innefattar områden som ofta bortprioriteras vid vanlig hemstädning. Tjänsten utförs efter konsultation av prioriteringsordning med dig. Vi står för framkörning till ditt hem, alla redskap och medel inför städningen.

Kontakta oss för mer frågor angående denna tjänst.

 

STORSTÄDNING EN BRA START PÅ ETT ABONNEMANG

Abonnemanget innebär att tjänsten utförs varje el. varannan vecka alt. en gång i månaden. Ni betalar en fast summa per månad för det antal timmar du har vid varje tillfälle.
Storstädning/Hemstädning går även att få på ett engångstillfälle, men det vanligaste och mest förmånliga är att abonnera på tjänsten. Eventuella uppehåll, avbokningar eller uppsägningar måste av kund göras minst 5 dagar innan planerad städning/alt. övrig tjänst. Vid avbokningar mindre än 5 dagar innan planerad städning/alt. övrig tjänst erbjuder extrarent.se en motsvarande ersättningstid inom 7 dagar alternativt debiteras 50 % av den totala kostnaden.

 

PERSONAL & RUTINER

Det är vanligtvis samma person som kommer till ditt hem och utför er städning. Din tjänst utförs alltid samma veckodag (om ni inte önskar annorlunda).
Vår personal är pålitlig och har stor erfarenhet av hemstädning. Alla våra anställda har anställningsavtal och betalas enligt lagstadgade avtal.

50% avdrag på arbetskostnaden

Hemstädning är berättigat till 50 % skatteavdrag för dig som privatperson om städningen utförs i den egna bostaden. Vi tar hand om pappersarbetet till Skatteverket, och du betalar endast för halva arbetskostnaden!